TUOTE-osio:

Ennakkotietoa Irwin-DVD:stä


Sivusto ja tuotteet ovat edelleen työn alla. "Hyvää jaksaa odottaa" - koetamme vastata tähän huutoon! Työ jatkuu ja sivuston paikka valmiina, tänne tulee kaikki tieto sitten kun on enemmän kerrottavaa, nyt alustavasti seuraavaa:

Viimeisimmät päivitykset

Päivitys 16.1.2015

Irwin-tuotteita (myös aiemmin julkaistuja dvd-tuotteita) saatavissa Retee-kaupasta.. Tutustumisen arvoisia vanhoja dvd-dokumentteja ja mm. uusia Irwin-kirjoja!

Ennen kaiken kattavan Irwin-DVD:n julkaisua julkaisemme jotain jo DVD-sarjan puitteissa aihepiiristä, mitään ilmestymispäiviä ei edelleenkään haluta julkistaa. Irwinin elämäntyötä kunnioittava kooste halutaan saattaa ihmisten iloksi täydellisenä, innokkaimmille faneille on luvassa jotain jo ennen sitä. Otteita tulevasta, paljoja jotka eivät päädy sellaisenaan lopulliseen päätuotteeseen. Vuonna 2015 on joka tapauksessa luvassa jotain. Kuluvana vuonna tulee kuluneeksi 50 vuotta Irwin Goodmanin ensilevystä.

Niin varsinaiseen päätuotteeseen kuin sitä edeltäviin alustuksiinkin on mahdutettu paljon musiikkia, mm. tv- ja live-esiintymisiä. Lisäksi mukaan tulee näitä tuotantoja varten tehdyt uudet, laajat dokumenttiosiot. Useampana vuonna tehdyt haastattelut ovat mukana, niissä runsaasti painavaa asiaa Irwinistä. Haastateltu on kaikki Irwinin elämän keskeiset henkilöt Irwinin Riitta-vaimosta ja Vexi Salmesta alkaen. Managerit legendaarisesta Suojasen Tapista Irwinin viimeisellä keikkamatkalla mukana olleeseen Honkasen Tapsaan asti, kertovat nyt sen millainen mies heillä oli kulloisenakin vuosikymmenenä tallissaan. Keskeisiä studiomuusikoita, sovittajia ja tuottajia, mm. Markku Johansson, Ilpo Kallio, Erik Lindström ja Kassu Halonen, kertovat osaltaan musiikin synnystä. Irwiniä koko uran ajan läheltä seuranneet toimittajat, Markku Veijalainen, Erkki Wessman, Veikko Lintinen ja Olavi Kaskisuo tarkentavat kuvaa. Autonkuljettajat, Wolde Valdemar Punnala, Olavi Virtanen ja Matti Kakkonen, olivat kukin omina aikoinaan hyvin lähellä Irwiniä ja näkivät monet suosion kuumimmat vuodet. Vuosien ajan taustamuusikkona toiminut, sittemmin Talent-tähtenäkin kunnostautunut,vuonna 2014 pois nukkunut Markku Laamanen kertoo Irwinin suuruudesta 70-luvun kultavuosina. Kuvaa kansan rakastamasta tähdestä on syventämässä myös mm. nuoruuden bändikavereita. Muutamat kollegat ja ystävät on haastateltu myös täydentämään kuvaa värikkäästä persoonasta. Ennen kaikkea dokumenttiosuuksissa on painava sanansa itse Irwinillä. Julkaisuissa tullaan näkemään Irwiniä parhaimmillaan, laajentamaan kuvakulmia ja kokonaiskuvaa kovin yksipuolisen julkisuuskuvan saaneesta taiteilijasta.

Irwinin viralliset dvd-tuotteet tulevat olemaan merkittäviä tallenteita Irwin Goodmanista, hänen elämästään ja lauluistaan.

Tiedustelut
hipodeli@gmail.com